Download Free Denny Caknan Ft. Ndarboy Genk - Ojo Nangis Live Music - Dc Musik Videos and MP3 Song Full Album, Download Denny Caknan Ft. Ndarboy Genk - Ojo Nangis Live Music - Dc Musik - Latest Songs. Download Denny Caknan Ft. Ndarboy Genk , Download Download Ojo Nangis Live Music

Uploader : DC. PRODUCTION
Duration : 07 Min 24 Sec
Views : 16.5M
Size : 8.99 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Description Denny Caknan Ft. Ndarboy Genk - Ojo Nangis Live Music - Dc Musik


Mbiyen mbok perjuangke

Saiki mbok sia-siake

Aku sing s'lalu ono pas kowe loro

Pas kowe durung sopo-sopo


Aku wis njogo ati

Kowe dolanan ning mburi

Kabeh sing tak perjuangke sio-sio

Kowe milih karo sing luwih mulyo


Mesakke atiku yen tak teruske ro kowe

Mending pisah, aku wis ra betah

Wis kebacut getun kulo nderek langkung

Tresno wis rampung


Ojo nangis (ojo nangis)

Sing uwis, yo uwis (yo uwis)

Sing ilang, ben ilang

Cukup aku kelaran-laran


Aku nyerah (aku nyerah)

Sing bubrah, ben bubrah (ben bubrah)

Kowe bakal ngerti larane

Naliko ditinggal pas jeru-jerune


Kudune ngati-ati

Opo maneh yen bab ati

Kudu mlaku dhewe-dhewe

Larane tak tanggung dhewe


Mesakke atiku yen tak teruske ro kowe

Mending pisah, aku wis ra betah

Wis kebacut getun kulo nderek langkung

Tresno wis rampung


Ojo nangis (ojo nangis)

Sing uwis, yo uwis (yo uwis)

Sing ilang, ben ilang

Cukup aku kelaran-laran


Aku nyerah (aku nyerah)

Sing bubrah, ben bubrah (ben bubrah)

Kowe bakal ngerti larane

Naliko ditinggal pas jeru-jerune


Kowe bakal ngerti larane

Naliko ditinggal pas jeru-jerune


TAGS:
ojo nangis
ojo nangis denny caknan
denny caknan
ojo nangis ndarboy genk
ndarboy genk
dc musik
DC PRODUCTION

Related Content

Yeni Inka - Apa Kabar Mantan    Aneka Safari  | Joox Original
Yeni Inka - Apa Kabar Mantan Aneka Safari | Joox Original Aneka Safari Records
3 days ago
04 Min 35 Sec
Eny Sagita - Tak Ikhlasno
Eny Sagita - Tak Ikhlasno Eny Sagita
1 year ago
04 Min 50 Sec
Jihan Audy - Seandainya
Jihan Audy - Seandainya Jihan Audy
1 year ago
03 Min 50 Sec
Syahiba Saufa - Gemantunge Roso
Syahiba Saufa - Gemantunge Roso Syahiba Saufa
1 year ago
06 Min 05 Sec
Vivi Artika - Budal Rabi
Vivi Artika - Budal Rabi Vivi Artika
1 year ago
04 Min 07 Sec
Bidadari Cinta - Duo Ageng  Indri X Sefti  Ft Ky Ageng Cak Met   Live Music
Bidadari Cinta - Duo Ageng Indri X Sefti Ft Ky Ageng Cak Met Live Music Ageng Music Official
6 days ago
06 Min 00 Sec
Hesty Klepek Klepek - Tua Tua Keladi
Hesty Klepek Klepek - Tua Tua Keladi Hesty Klepek Klepek
3 years ago
04 Min 02 Sec
Baby Sexyola - Hello Sayang
Baby Sexyola - Hello Sayang Baby Sexyola
3 years ago
03 Min 19 Sec
Citra Happy Lestari - Virus Cinta
Citra Happy Lestari - Virus Cinta Citra Happy Lestari
6 years ago
04 Min 08 Sec
H4y0xDpooy23gCqLNB7MnZT4a7vFGbernpVHJMhf