Download Free Viral Tiktok Satru - Denny Caknan X Happy Asmara Videos and MP3 Song Full Album, Download Viral Tiktok Satru - Denny Caknan X Happy Asmara - Latest Songs. Download Viral Tiktok Satru , Download Download Denny Caknan X Happy Asmara

Uploader : jonojoni official
Duration : 05 Min 22 Sec
Views : 2.1M
Size : 6.97 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Description Viral Tiktok Satru - Denny Caknan X Happy Asmara

Unine batin dungoku
Ra luput ko jenengmu
Aku ngedem - ngedem atimu
Bakoh mempertahankanmu
Gusti kulo pun manut dalane
Mung jenengan sing ngatur critane
Sing jelas aku mikir kedepane
Opo bakal hubungan satru seteruse
Tulung percaya aku sayang awakmu
Buktine sampean nglirik liane
Sumpah ra koyo sing mbok pikir selama iki
Mas isoku meneng, ngajeni awakmu
Sepurane yen pancen salah
Sepurane yen aku neng uripmu mung masalah
Rangkulen aku. iki gur mung salah pahamku
Satru hubungan mung salah pahammu
Sampean kudu ngerteni, aku cemburu
Gusti kulo pun manut dalane
Mung jenengan sing ngatur critane
Sing jelas aku mikir kedepane
Opo bakal hubungan satru seteruse
Tulung percaya aku sayang awakmu
Buktine sampean nglirik liane
Sumpah ra koyo sing mbok pikir selama iki
Mas isoku meneng, ngajeni awakmu
Sepurane yen pancen salah
Sepurane yen aku neng uripmu mung masalah
Rangkulen aku iki gur mung salah pahamku
Unine batin dungoku
Ra luput ko jenengmu


TAGS:
SATRU
DJ JONOJONI
JONOJONI JOGET
JOGET BARENG
DJ KOPLO
DANGDUT DJ
1H1SM1bWxy76Sgk0PPZvceWrBOyrIZPrjRTKXyfj