Download Esa Risty - Yowes Modaro

Uploaded on: 05 Jan 2021

Download Gratis Esa Risty - Yowes Modaro di Gudang Video dan Lagu MP3 Full Album, Download Esa Risty - Yowes Modaro - Lagu Terbaru. Download Esa Risty , Download Download Yowes Modaro

Uploader : Adhigana Music
Duration : 04 Min 52 Sec
Views : 99.5K
Size : 6.27 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Deskripsi Esa Risty - Yowes Modaro


Rino ing wayah wengi

Aku eling kowe

Sek mbiyen ngancani

Susah seneng dilakoni bebarengan

Tanpo terpikirkan akhire bubaran

Atiku loro njobo njerone ambyar

Nyawang sliramu

Andang nduwe gandengan

Iki ati udu bahan nggo dolanan

Aku trimo ngalah mugo kowe bungah

Mbok yo tulung sadaro

Ojo sepenak e dewe

Kiro-kiro ra tresno

Ora ko ngene carane

Waton ninggal lungo

Gandeng karo wong liyo

Yowes ora popo karma iseh ono

Yowes modaro

Opo kowe ora ngerumangsani

Aku merjuangke

Isuk awan wengi

Golek rejeki tak nggo ndandani

Basan kowe dadi lali sek ngancani

Sepurane kangmas

Aku ninggal lungo

Aku sadar aku wes ngelarani.

Aku yo pingin bahagia

Jujur kesel melarat

Urip rekoso

Mbok yo tulung sadaro

Ojo sepenak e dewe

Kiro-kiro ra tresno

Ora ko ngene carane

Waton ninggal lungo

Gandeng karo wong liyo

Yowes ora popo karma iseh ono

Yowes modaro

Sadaro

Ojo sepenak e dewe

Kiro-kiro ra tresno

Ora ko ngene carane

Waton ninggal lungo

Gandeng karo wong liyo

Yowes ora popo karma iseh ono

Yowes modaro


TAGS:
Adhigana
happy asmara
Denny Caknan
Happy
Pashati
aneka safari
milady record
dd star
aa jaya
maha laju
music
live music
dangdut
pop
pop dangdut
sasya arkhisna
esa risty
yeni inka
new palapa
adella
music interactiv

Konten Terkait

Ucie Sucita - You & I
Ucie Sucita - You & I Ucie Sucita
4 years ago
04 Min 09 Sec
Pamer Bojo - Guyonwaton Cover   Ciptaan Didi Kempot
Pamer Bojo - Guyonwaton Cover Ciptaan Didi Kempot GUYONWATON
1 year ago
05 Min 19 Sec
Yeni Inka Ft New Pallapa - Juragan Empang   Live Music
Yeni Inka Ft New Pallapa - Juragan Empang Live Music Global Musik Era Digital
2 days ago
06 Min 41 Sec
Eny Sagita - Ngomong Apik Apik
Eny Sagita - Ngomong Apik Apik Eny Sagita
1 year ago
05 Min 09 Sec
Yeni Inka - Stel Kondo   Live Kentrung
Yeni Inka - Stel Kondo Live Kentrung Global Musik Era Digital
12 hours ago
04 Min 12 Sec
Tasya Rosmala Ft New Pallapa - Nyanyian Rindu   Live Music
Tasya Rosmala Ft New Pallapa - Nyanyian Rindu Live Music Global Musik Era Digital
15 hours ago
06 Min 14 Sec
Tasya Rosmala Ft New Pallapa - Titip Cintaku   Live Music
Tasya Rosmala Ft New Pallapa - Titip Cintaku Live Music Global Musik Era Digital
5 days ago
06 Min 13 Sec
Denny Caknan - Kartonyono Medot Janji
Denny Caknan - Kartonyono Medot Janji Denny Caknan
2 years ago
04 Min 50 Sec
Tasya Rosmala Ft Fendik Adella - Luka Hati Luka Diri   Live Music
Tasya Rosmala Ft Fendik Adella - Luka Hati Luka Diri Live Music Global Musik Era Digital
2 days ago
07 Min 25 Sec
HavwTn0cAFYfhhp72TbQ7HuVIfNmXUkSuyGns4ON