Download Esa Risty - Yowes Modaro

Uploaded on: 05 Jan 2021

Download Free Esa Risty - Yowes Modaro Videos and MP3 Song Full Album, Download Esa Risty - Yowes Modaro - Latest Songs. Download Esa Risty , Download Download Yowes Modaro

Uploader : Adhigana Music
Duration : 04 Min 52 Sec
Views : 71.2K
Size : 6.27 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Description Esa Risty - Yowes Modaro


Rino ing wayah wengi

Aku eling kowe

Sek mbiyen ngancani

Susah seneng dilakoni bebarengan

Tanpo terpikirkan akhire bubaran

Atiku loro njobo njerone ambyar

Nyawang sliramu

Andang nduwe gandengan

Iki ati udu bahan nggo dolanan

Aku trimo ngalah mugo kowe bungah

Mbok yo tulung sadaro

Ojo sepenak e dewe

Kiro-kiro ra tresno

Ora ko ngene carane

Waton ninggal lungo

Gandeng karo wong liyo

Yowes ora popo karma iseh ono

Yowes modaro

Opo kowe ora ngerumangsani

Aku merjuangke

Isuk awan wengi

Golek rejeki tak nggo ndandani

Basan kowe dadi lali sek ngancani

Sepurane kangmas

Aku ninggal lungo

Aku sadar aku wes ngelarani.

Aku yo pingin bahagia

Jujur kesel melarat

Urip rekoso

Mbok yo tulung sadaro

Ojo sepenak e dewe

Kiro-kiro ra tresno

Ora ko ngene carane

Waton ninggal lungo

Gandeng karo wong liyo

Yowes ora popo karma iseh ono

Yowes modaro

Sadaro

Ojo sepenak e dewe

Kiro-kiro ra tresno

Ora ko ngene carane

Waton ninggal lungo

Gandeng karo wong liyo

Yowes ora popo karma iseh ono

Yowes modaro


TAGS:
Adhigana
happy asmara
Denny Caknan
Happy
Pashati
aneka safari
milady record
dd star
aa jaya
maha laju
music
live music
dangdut
pop
pop dangdut
sasya arkhisna
esa risty
yeni inka
new palapa
adella
music interactiv

Related Content

Yeni Inka - Apa Kabar Mantan    Aneka Safari  | Joox Original
Yeni Inka - Apa Kabar Mantan Aneka Safari | Joox Original Aneka Safari Records
3 days ago
04 Min 35 Sec
Eny Sagita - Tak Ikhlasno
Eny Sagita - Tak Ikhlasno Eny Sagita
1 year ago
04 Min 50 Sec
Jihan Audy - Seandainya
Jihan Audy - Seandainya Jihan Audy
1 year ago
03 Min 50 Sec
Syahiba Saufa - Gemantunge Roso
Syahiba Saufa - Gemantunge Roso Syahiba Saufa
1 year ago
06 Min 05 Sec
Vivi Artika - Budal Rabi
Vivi Artika - Budal Rabi Vivi Artika
1 year ago
04 Min 07 Sec
Bidadari Cinta - Duo Ageng  Indri X Sefti  Ft Ky Ageng Cak Met   Live Music
Bidadari Cinta - Duo Ageng Indri X Sefti Ft Ky Ageng Cak Met Live Music Ageng Music Official
6 days ago
06 Min 00 Sec
Hesty Klepek Klepek - Tua Tua Keladi
Hesty Klepek Klepek - Tua Tua Keladi Hesty Klepek Klepek
3 years ago
04 Min 02 Sec
Baby Sexyola - Hello Sayang
Baby Sexyola - Hello Sayang Baby Sexyola
3 years ago
03 Min 19 Sec
Citra Happy Lestari - Virus Cinta
Citra Happy Lestari - Virus Cinta Citra Happy Lestari
6 years ago
04 Min 08 Sec
WBNiReZZApKWcqR6lOPRiu999MZyFZrZauN2TEfT