Download Free Nella Kharisma - Kangen Nickerie Videos and MP3 Song Full Album, Download Nella Kharisma - Kangen Nickerie - Latest Songs. Download Nella Kharisma , Download Download Kangen Nickerie

Uploader : Nella Kharisma
Duration : 07 Min 35 Sec
Views : 14.1M
Size : 9.1 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Description Nella Kharisma - Kangen Nickerie

Sepine wengi iki
Neng kene aku ngenteni
Kesuwen-suwene wis pirang sasi
Neng Nickerie kowe ra bali
Opo aku salah
Naliko urip sak omah

Rembulan sing ngilo ono segoro
Padhangono ati kulo
Pujaan hatiku ra teko-teko
Neng Nickerie lali kulo
Opo aku salah
Naliko urip sak omah

Aku nangis aku kangen
Janjine biyen kowe seneng
Neng Nickerie tak enteni
Gek muliho neng kene aku ngenteni

Rembulan sing ngilo ono segoro
Padhangono ati kulo
Pujaan hatiku ra teko-teko
Neng Nickerie ndang muliho
Opo aku salah
Naliko urip sak omah

Aku nangis aku kangen
Janjimu biyen kowe seneng
Neng Nickerie tak enteni
Neng muliho aku ngenteni
Neng Nickerie gek enggal bali

TAGS:
Kangen nickerie
Didi kempot
Nella kharisma
Nella kharisma official
Sobat ambyar
Nella terbaru
Lagu baru nella kharisma

Related Content

Menunggu - Tasya Rosmala Ft Ageng Music   Live Music
Menunggu - Tasya Rosmala Ft Ageng Music Live Music Ageng Music Official
4 days ago
07 Min 40 Sec
Esa Risty - Lali Janjine   Live  Dino Minggu Sing Tak Tunggu
Esa Risty - Lali Janjine Live Dino Minggu Sing Tak Tunggu Music Interactive
3 days ago
06 Min 12 Sec
Tresno Waranggono - Shepin Misa
Tresno Waranggono - Shepin Misa Berkah Talenta
6 days ago
06 Min 15 Sec
Siti Badriah - Harapan Cinta
Siti Badriah - Harapan Cinta Siti Badriah
3 years ago
03 Min 46 Sec
Eny Sagita - Ngangen
Eny Sagita - Ngangen Eny Sagita
1 year ago
05 Min 25 Sec
Tasya Rosmala Ft New Pallapa - Nyanyian Rindu   Live Music
Tasya Rosmala Ft New Pallapa - Nyanyian Rindu Live Music Global Musik Era Digital
15 hours ago
06 Min 14 Sec
Dj L0r0 Pikir Slow Remix Dj Acan
Dj L0r0 Pikir Slow Remix Dj Acan DJ ACAN
1 year ago
06 Min 30 Sec
Rembulan Malam - Woro Widowati - New Pallapa   Live Music
Rembulan Malam - Woro Widowati - New Pallapa Live Music PERDANA RECORD
3 days ago
05 Min 24 Sec
Happy Asmara - Sewates Kerjo
Happy Asmara - Sewates Kerjo Happy Asmara
1 year ago
03 Min 56 Sec
Nella Kharisma  - Tiada Yang Lain
Nella Kharisma - Tiada Yang Lain Nella Kharisma
1 year ago
05 Min 05 Sec
hsNOMUDCt54PtZ7tuqlovhK6vxPCBHBopBvZXsvL