Download Free Gede Roso - Yeni Inka - Om Adella Videos and MP3 Song Full Album, Download Gede Roso - Yeni Inka - Om Adella - Latest Songs. Download Gede Roso , Download Download Yeni Inka

Uploader : Henny Adella
Duration : 05 Min 58 Sec
Views : 1.2M
Size : 7.33 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Description Gede Roso - Yeni Inka - Om Adella


Kudu piye maneh anggonku mbuktikke?

Tresno iki tulus ra mung nggo dolanan

Wis tak perjuangke nganti bingung kudu piye

Pengenku mung siji nyenengke atimu

Opo kurang percoyo? Opo kurang bukti?

Kabeh wis tak lakoni, kudune kowe ngerteni

Gede roso tresno iki tulus kanggo sliramu

Yo mung ono kowe ning atiku

Nanging loro yen roso sayangku mbok sio-sio

Wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe

Kudu piye maneh anggonku mbuktikke?

Tresno iki tulus ra mung nggo dolanan

Wis tak perjuangke nganti bingung kudu piye

Pengenku mung siji nyenengke atimu

Opo kurang percoyo? Opo kurang bukti?

Kabeh wis tak lakoni, kudune kowe ngerteni

Gede roso tresno iki tulus kanggo sliramu

Yo mung ono kowe ning atiku

Nanging loro yen roso sayangku mbok sio-sio

Wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe

Cendol dawet, cendol dawet seger

Cendol, cendol (dawet, dawet)

Cendol, cendol (dawet, dawet)

Cendol, cendol (dawet, dawet)

Cendol dawet seger (piro?)

Lima ratusan (terus?) Nggak pake ketan

Ji, ro, lu, pat, limo, enem, pitu, wolu

Hentak gintak-gintak, oi

Hentak gintak-gintak, oi

Hentak gintak-gintak, oi

Lolo-lolo yes!

Gede roso tresno iki tulus kanggo sliramu

Yo mung ono kowe ning atiku

Nanging loro yen roso sayangku mbok sio-sio

Wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe

Wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe


TAGS:
henny adella
yeni inka
versi latihan
trending
om adella
adella
Indonesia
difarina Indra
downloadlagu321.net
gudanglagu321.cc
Lusyana Jelita
cumi cumi audio
gede roso
yeni inka gede roso
gede roso yeni inka
adella gede roso
gede roso adella

Related Content

Menunggu - Tasya Rosmala Ft Ageng Music   Live Music
Menunggu - Tasya Rosmala Ft Ageng Music Live Music Ageng Music Official
4 days ago
07 Min 40 Sec
Esa Risty - Lali Janjine   Live  Dino Minggu Sing Tak Tunggu
Esa Risty - Lali Janjine Live Dino Minggu Sing Tak Tunggu Music Interactive
3 days ago
06 Min 12 Sec
Tresno Waranggono - Shepin Misa
Tresno Waranggono - Shepin Misa Berkah Talenta
6 days ago
06 Min 15 Sec
Siti Badriah - Harapan Cinta
Siti Badriah - Harapan Cinta Siti Badriah
3 years ago
03 Min 46 Sec
Eny Sagita - Ngangen
Eny Sagita - Ngangen Eny Sagita
1 year ago
05 Min 25 Sec
Tasya Rosmala Ft New Pallapa - Nyanyian Rindu   Live Music
Tasya Rosmala Ft New Pallapa - Nyanyian Rindu Live Music Global Musik Era Digital
15 hours ago
06 Min 14 Sec
Dj L0r0 Pikir Slow Remix Dj Acan
Dj L0r0 Pikir Slow Remix Dj Acan DJ ACAN
1 year ago
06 Min 30 Sec
Rembulan Malam - Woro Widowati - New Pallapa   Live Music
Rembulan Malam - Woro Widowati - New Pallapa Live Music PERDANA RECORD
3 days ago
05 Min 24 Sec
Happy Asmara - Sewates Kerjo
Happy Asmara - Sewates Kerjo Happy Asmara
1 year ago
03 Min 56 Sec
Nella Kharisma  - Tiada Yang Lain
Nella Kharisma - Tiada Yang Lain Nella Kharisma
1 year ago
05 Min 05 Sec
uDGGXx2SkCMPU7O4WmAMcBVK8k2L9u9ClwFSRWPo