Download Free Gede Roso - Yeni Inka - Om Adella Videos and MP3 Song Full Album, Download Gede Roso - Yeni Inka - Om Adella - Latest Songs. Download Gede Roso , Download Download Yeni Inka

Uploader : Henny Adella
Duration : 05 Min 58 Sec
Views : 1.1M
Size : 7.33 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Description Gede Roso - Yeni Inka - Om Adella


Kudu piye maneh anggonku mbuktikke?

Tresno iki tulus ra mung nggo dolanan

Wis tak perjuangke nganti bingung kudu piye

Pengenku mung siji nyenengke atimu

Opo kurang percoyo? Opo kurang bukti?

Kabeh wis tak lakoni, kudune kowe ngerteni

Gede roso tresno iki tulus kanggo sliramu

Yo mung ono kowe ning atiku

Nanging loro yen roso sayangku mbok sio-sio

Wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe

Kudu piye maneh anggonku mbuktikke?

Tresno iki tulus ra mung nggo dolanan

Wis tak perjuangke nganti bingung kudu piye

Pengenku mung siji nyenengke atimu

Opo kurang percoyo? Opo kurang bukti?

Kabeh wis tak lakoni, kudune kowe ngerteni

Gede roso tresno iki tulus kanggo sliramu

Yo mung ono kowe ning atiku

Nanging loro yen roso sayangku mbok sio-sio

Wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe

Cendol dawet, cendol dawet seger

Cendol, cendol (dawet, dawet)

Cendol, cendol (dawet, dawet)

Cendol, cendol (dawet, dawet)

Cendol dawet seger (piro?)

Lima ratusan (terus?) Nggak pake ketan

Ji, ro, lu, pat, limo, enem, pitu, wolu

Hentak gintak-gintak, oi

Hentak gintak-gintak, oi

Hentak gintak-gintak, oi

Lolo-lolo yes!

Gede roso tresno iki tulus kanggo sliramu

Yo mung ono kowe ning atiku

Nanging loro yen roso sayangku mbok sio-sio

Wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe

Wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe


TAGS:
henny adella
yeni inka
versi latihan
trending
om adella
adella
Indonesia
difarina Indra
downloadlagu321.net
gudanglagu321.cc
Lusyana Jelita
cumi cumi audio
gede roso
yeni inka gede roso
gede roso yeni inka
adella gede roso
gede roso adella

Related Content

Yeni Inka - Apa Kabar Mantan    Aneka Safari  | Joox Original
Yeni Inka - Apa Kabar Mantan Aneka Safari | Joox Original Aneka Safari Records
3 days ago
04 Min 35 Sec
Eny Sagita - Tak Ikhlasno
Eny Sagita - Tak Ikhlasno Eny Sagita
1 year ago
04 Min 50 Sec
Jihan Audy - Seandainya
Jihan Audy - Seandainya Jihan Audy
1 year ago
03 Min 50 Sec
Syahiba Saufa - Gemantunge Roso
Syahiba Saufa - Gemantunge Roso Syahiba Saufa
1 year ago
06 Min 05 Sec
Vivi Artika - Budal Rabi
Vivi Artika - Budal Rabi Vivi Artika
1 year ago
04 Min 07 Sec
Bidadari Cinta - Duo Ageng  Indri X Sefti  Ft Ky Ageng Cak Met   Live Music
Bidadari Cinta - Duo Ageng Indri X Sefti Ft Ky Ageng Cak Met Live Music Ageng Music Official
6 days ago
06 Min 00 Sec
Hesty Klepek Klepek - Tua Tua Keladi
Hesty Klepek Klepek - Tua Tua Keladi Hesty Klepek Klepek
3 years ago
04 Min 02 Sec
Baby Sexyola - Hello Sayang
Baby Sexyola - Hello Sayang Baby Sexyola
3 years ago
03 Min 19 Sec
Citra Happy Lestari - Virus Cinta
Citra Happy Lestari - Virus Cinta Citra Happy Lestari
6 years ago
04 Min 08 Sec
Zfiv6pYp5bCqqGWtAf4DTN7AByLErtfOhVmtJ7ZE