Download Gratis Ngidam Jemblem - Difarina Indra Adella - Fendik Adella - Om Adella di Gudang Video dan Lagu MP3 Full Album, Download Ngidam Jemblem - Difarina Indra Adella - Fendik Adella - Om Adella - Lagu Terbaru. Download Ngidam Jemblem , Download Download Difarina Indra Adella

Uploader : Henny Adella
Duration : 07 Min 57 Sec
Views : 2.4M
Size : 9.32 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Deskripsi Ngidam Jemblem - Difarina Indra Adella - Fendik Adella - Om Adella

Dik, aku penasaran

Opo yo tenan kowe dodolan jajan

Nyawang kowe sing bakul jajan

Mesti wae jajanmu yo enak tenan

Mas kuwi pancen bener mas

Tapi mung kari siji jenenge jemblem

Jemblemku jembleme super

Tak eman-eman mas

Nyawang podo ngiler

Jemblemku super kabeh wong podo ngiler

Jemblemku super kabeh wong podo ngiler

Jemblemku larang loh mas

Saikine aku kepikiran

Ndek kapan isun ngicipi jemblemu

Angen angen ngedun mbun mbunan

Iso tak pangan sak durunge turu

Koyo wong sing ngidam telung wulan

Aku iki sing ngidam jemblemmu

Sak umpomo tek ku tuku larang

Raduwe duwit wani dodol untu

Aku ngidam jemblemu

Jemblem sing ngendi

Jemblem sing kui dik

Sing kui ngendi mas

Mosok ra ngerti dik

Pancen ra ngerti

Mbok yo ojo mbingungi

Yo jemblem mbok sing gembol kui

Aku njaluk jemblemu dik

Jemblem sing ngendi kang

Jemblem sing kui lho dik

Sing kuwi ngendi

Mosok ra ngerti dik

Pancen ra ngerti

Mbok yo ojo mbingungi

Yo jemblem mbok sing gembol kui

Aku ngidam jemblemu dik

Jemblem sing ngendi neh

Jemblem sing kui lho dik

Sing kuwi ngendi to

Mosok ra ngerti dik

Pancen ra ngerti

Mbok yo ojo mbingungi (tak usah bingung -bingung)

Yo jemblem mbok sing gembol kui

Aku njaluk jemblemu dik

Aduh, Jemblem sing ngendi maneh mas

Jemblem sing kui lho dik

Sing kuwi ngendi

Mosok ra ngerti dik

Pancen ora ngerti

Mbok yo ojo mbingungi (mosok bingung dik)

Yo jemblem mbok sing gembol kui

Dik, aku penasaran

Opo yo tenan kowe dodolan jajan

Nyawang kowe sing bakul jajan

Mesti wae jajanmu yo enak tenan

Mas kuwi pancen bener mas

Tapi mung kari siji jenenge jemblem

Jemblemku jembleme super

Tak eman eman mas

Nyawang podo ngiler

Jemblemku super kabeh wong podo ngiler

Jemblemku super kabeh wong podo ngiler

Saikine aku kepikiran

Ndek kapan isun ngicipi jemblemu

Angen angen ngedun mbun mbunan

Iso tak pangan sak durunge turu

Koyo wong sing ngidam telung wulan

Aku iki sing ngidam jemblemmu

Sak umpomo tek ku tuku larang

Raduwe duwit wani dodol untu

Aku ngidam jemblemu

Jemblem sing ngendi mas

Jemblem sing kui dik

Sing kui ngendi

Mosok ra ngerti dik

Pancen ra ngerti

Mbok yo ojo mbingungi, mbingungi

Yo jemblem mbok sing gembol kui

Aku njaluk jemblemu dik

Eh, jemblem sing ngendi mas

Jemblem sing kui

Sing kuwi ngendi

Mosok ra ngerti

Eh, pancen ra ngerti

Mbok yo ojo mbingungi (lo lo lo)

Yo jemblem mbok sing gembol kui

Aku ngidam jemblemu (Oalah)

Jemblem sing ngendi maneh mas

Jemblem sing kui lho dik

Sing kuwi ngendi

Mosok ra ngerti dik

Eh, pancen ra ngerti

Mbok yo ojo mbingungi

Yo jemblem mbok sing gembol kui

Aku njaluk jemblemu dik (Oalah)

Jemblem sing ngendi mas

Jemblem sing kui lho dik

Sing kuwi ngendi

Mosok ra ngerti dik

Pancen ora ngerti

Mbok yo ojo mbingungi, walah walah (lo lo lo)

Yo jemblem mbok sing gembol kui


TAGS:
henny adella
yeni inka
versi latihan
trending
om adella
adella
Indonesia
difarina Indra
downloadlagu321.net
gudanglagu321.cc
Lusyana Jelita
cumi cumi audio
ngidam jemblem
fendik adella
difarina indra
ngidam jemblem fendik difarina
fendik difarina ngidam jemblem
difarina fendik ngidam jemblem
ngidam jemblem difarina fendik

Konten Terkait

Lemah Teles - Difarina Indra - Om Adella
Lemah Teles - Difarina Indra - Om Adella Henny Adella
2 weeks ago
07 Min 30 Sec
Eny Sagita - Ngangen
Eny Sagita - Ngangen Eny Sagita
1 year ago
05 Min 25 Sec
Ratu Idola - Dibalas Dusta
Ratu Idola - Dibalas Dusta Ratu Idola
5 years ago
03 Min 44 Sec
Lintang Ati - Safira Inema
Lintang Ati - Safira Inema Safira Inema
1 year ago
05 Min 19 Sec
Rembulan Malam - Yeni Inka Ft. New Pallapa    Yi Production
Rembulan Malam - Yeni Inka Ft. New Pallapa Yi Production Yeni Inka Channel
1 day ago
05 Min 07 Sec
Bajol Ndanu Ft. Fira & Nabila - Loro Pikir   | Kentrung
Bajol Ndanu Ft. Fira & Nabila - Loro Pikir | Kentrung BAJOL NDANU MANAGEMENT
1 week ago
06 Min 24 Sec
Selvy Gokuji - Digigit Ular
Selvy Gokuji - Digigit Ular Selvy Gokuji
2 years ago
04 Min 01 Sec
2naga - Abang Bagi Duit
2naga - Abang Bagi Duit 2naga
6 years ago
04 Min 29 Sec
Denny Caknan - Ndas Gerih
Denny Caknan - Ndas Gerih DENNY CAKNAN
3 months ago
05 Min 09 Sec
o4eXdykgazoFJej3lRQZ5U6IFpCS8egOp443hXOG