Download Free Ngidam Jemblem - Difarina Indra Adella - Fendik Adella - Om Adella Videos and MP3 Song Full Album, Download Ngidam Jemblem - Difarina Indra Adella - Fendik Adella - Om Adella - Latest Songs. Download Ngidam Jemblem , Download Download Difarina Indra Adella

Uploader : Henny Adella
Duration : 07 Min 57 Sec
Views : 882.8K
Size : 9.32 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Description Ngidam Jemblem - Difarina Indra Adella - Fendik Adella - Om Adella

Dik, aku penasaran

Opo yo tenan kowe dodolan jajan

Nyawang kowe sing bakul jajan

Mesti wae jajanmu yo enak tenan

Mas kuwi pancen bener mas

Tapi mung kari siji jenenge jemblem

Jemblemku jembleme super

Tak eman-eman mas

Nyawang podo ngiler

Jemblemku super kabeh wong podo ngiler

Jemblemku super kabeh wong podo ngiler

Jemblemku larang loh mas

Saikine aku kepikiran

Ndek kapan isun ngicipi jemblemu

Angen angen ngedun mbun mbunan

Iso tak pangan sak durunge turu

Koyo wong sing ngidam telung wulan

Aku iki sing ngidam jemblemmu

Sak umpomo tek ku tuku larang

Raduwe duwit wani dodol untu

Aku ngidam jemblemu

Jemblem sing ngendi

Jemblem sing kui dik

Sing kui ngendi mas

Mosok ra ngerti dik

Pancen ra ngerti

Mbok yo ojo mbingungi

Yo jemblem mbok sing gembol kui

Aku njaluk jemblemu dik

Jemblem sing ngendi kang

Jemblem sing kui lho dik

Sing kuwi ngendi

Mosok ra ngerti dik

Pancen ra ngerti

Mbok yo ojo mbingungi

Yo jemblem mbok sing gembol kui

Aku ngidam jemblemu dik

Jemblem sing ngendi neh

Jemblem sing kui lho dik

Sing kuwi ngendi to

Mosok ra ngerti dik

Pancen ra ngerti

Mbok yo ojo mbingungi (tak usah bingung -bingung)

Yo jemblem mbok sing gembol kui

Aku njaluk jemblemu dik

Aduh, Jemblem sing ngendi maneh mas

Jemblem sing kui lho dik

Sing kuwi ngendi

Mosok ra ngerti dik

Pancen ora ngerti

Mbok yo ojo mbingungi (mosok bingung dik)

Yo jemblem mbok sing gembol kui

Dik, aku penasaran

Opo yo tenan kowe dodolan jajan

Nyawang kowe sing bakul jajan

Mesti wae jajanmu yo enak tenan

Mas kuwi pancen bener mas

Tapi mung kari siji jenenge jemblem

Jemblemku jembleme super

Tak eman eman mas

Nyawang podo ngiler

Jemblemku super kabeh wong podo ngiler

Jemblemku super kabeh wong podo ngiler

Saikine aku kepikiran

Ndek kapan isun ngicipi jemblemu

Angen angen ngedun mbun mbunan

Iso tak pangan sak durunge turu

Koyo wong sing ngidam telung wulan

Aku iki sing ngidam jemblemmu

Sak umpomo tek ku tuku larang

Raduwe duwit wani dodol untu

Aku ngidam jemblemu

Jemblem sing ngendi mas

Jemblem sing kui dik

Sing kui ngendi

Mosok ra ngerti dik

Pancen ra ngerti

Mbok yo ojo mbingungi, mbingungi

Yo jemblem mbok sing gembol kui

Aku njaluk jemblemu dik

Eh, jemblem sing ngendi mas

Jemblem sing kui

Sing kuwi ngendi

Mosok ra ngerti

Eh, pancen ra ngerti

Mbok yo ojo mbingungi (lo lo lo)

Yo jemblem mbok sing gembol kui

Aku ngidam jemblemu (Oalah)

Jemblem sing ngendi maneh mas

Jemblem sing kui lho dik

Sing kuwi ngendi

Mosok ra ngerti dik

Eh, pancen ra ngerti

Mbok yo ojo mbingungi

Yo jemblem mbok sing gembol kui

Aku njaluk jemblemu dik (Oalah)

Jemblem sing ngendi mas

Jemblem sing kui lho dik

Sing kuwi ngendi

Mosok ra ngerti dik

Pancen ora ngerti

Mbok yo ojo mbingungi, walah walah (lo lo lo)

Yo jemblem mbok sing gembol kui


TAGS:
henny adella
yeni inka
versi latihan
trending
om adella
adella
Indonesia
difarina Indra
downloadlagu321.net
gudanglagu321.cc
Lusyana Jelita
cumi cumi audio
ngidam jemblem
fendik adella
difarina indra
ngidam jemblem fendik difarina
fendik difarina ngidam jemblem
difarina fendik ngidam jemblem
ngidam jemblem difarina fendik

Related Content

Yeni Inka - Apa Kabar Mantan    Aneka Safari  | Joox Original
Yeni Inka - Apa Kabar Mantan Aneka Safari | Joox Original Aneka Safari Records
3 days ago
04 Min 35 Sec
Eny Sagita - Tak Ikhlasno
Eny Sagita - Tak Ikhlasno Eny Sagita
1 year ago
04 Min 50 Sec
Jihan Audy - Seandainya
Jihan Audy - Seandainya Jihan Audy
1 year ago
03 Min 50 Sec
Syahiba Saufa - Gemantunge Roso
Syahiba Saufa - Gemantunge Roso Syahiba Saufa
1 year ago
06 Min 05 Sec
Vivi Artika - Budal Rabi
Vivi Artika - Budal Rabi Vivi Artika
1 year ago
04 Min 07 Sec
Bidadari Cinta - Duo Ageng  Indri X Sefti  Ft Ky Ageng Cak Met   Live Music
Bidadari Cinta - Duo Ageng Indri X Sefti Ft Ky Ageng Cak Met Live Music Ageng Music Official
6 days ago
06 Min 00 Sec
Hesty Klepek Klepek - Tua Tua Keladi
Hesty Klepek Klepek - Tua Tua Keladi Hesty Klepek Klepek
3 years ago
04 Min 02 Sec
Baby Sexyola - Hello Sayang
Baby Sexyola - Hello Sayang Baby Sexyola
3 years ago
03 Min 19 Sec
Citra Happy Lestari - Virus Cinta
Citra Happy Lestari - Virus Cinta Citra Happy Lestari
6 years ago
04 Min 08 Sec
IXYBaTCa25OSPAGDkTKbQXuUP2bQTC3K8Ey9uzYI