Download Ndarboy Genk - Ambyar Mak Pyar

Uploaded on: 08 Sep 2021

Download Free Ndarboy Genk - Ambyar Mak Pyar Videos and MP3 Song Full Album, Download Ndarboy Genk - Ambyar Mak Pyar - Latest Songs. Download Ndarboy Genk , Download Download Ambyar Mak Pyar

Uploader : Ndarboy Genk
Duration : 05 Min 43 Sec
Views : 6.1M
Size : 7.18 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Description Ndarboy Genk - Ambyar Mak Pyar


ambyar mak pyar

balik kanan bubar jalan

langkah tegak maju ninggalke

harapan palsu


durung nembak

wes ditolak

atiku wes ikhlas

mbok gawe babak bundas


aku cemburu

weroh kowe mlaku ro kancaku

nanging aku sadar dudu

sopo-sopomu


rong dino rong wengi

durung mbok balesi

chat ngucapke selamat pagi

kowe mbales ojo ngganggu

lagi ro pacarku


ambyar mak pyar

balik kanan bubar jalan

langkah tegak maju ninggalke

harapan palsu


durung nembak

wes ditolak

atiku wes ikhlas

mbok gawe babak bundas



ra sah dipeksakke

mikir kowe malah edan dewe

mergo aku sadar kowe

wes ono sing nduwe


senajan loro ati

kudu dinikmati

ora perlu ditangisi

putar gelas lagi


ambyar mak pyar

balik kanan bubar jalan

langkah tegak maju ninggalke

harapan palsu


durung nembak

wes ditolak

atiku wes ikhlas

mbok gawe babak bundas


ambyar mak pyar

balik kanan bubar jalan

langkah tegak maju ninggalke

harapan palsu


durung nembak

wes ditolak

atiku wes ikhlas

mbok gawe babak bundas


ambyar mak pyar

balik kanan bubar jalan

langkah tegak maju ninggalke

harapan palsu


durung nembak

wes ditolak

atiku wes ikhlas

mbok gawe babak bundas

atiku wes ikhlas

mbok gawe babak bundas


TAGS:
Ndarboy Ambyar Mak Pyar
Ndarboy Genk
anggur koles
ndarboy balungan kere
ndarboy band
ndarboy full album
ndarboy genk
ndarboy kalah awu
ndarboy lagu baru
ndarboy lintang sewengi
ndarboy mendung tanpo udan
ndarboy ojo nangis
ndarboy wong sepele
ndarboy genk lintang sewengi
ndarboy album terbaru

Related Content

Menunggu - Tasya Rosmala Ft Ageng Music   Live Music
Menunggu - Tasya Rosmala Ft Ageng Music Live Music Ageng Music Official
4 days ago
07 Min 40 Sec
Esa Risty - Lali Janjine   Live  Dino Minggu Sing Tak Tunggu
Esa Risty - Lali Janjine Live Dino Minggu Sing Tak Tunggu Music Interactive
3 days ago
06 Min 12 Sec
Tresno Waranggono - Shepin Misa
Tresno Waranggono - Shepin Misa Berkah Talenta
6 days ago
06 Min 15 Sec
Siti Badriah - Harapan Cinta
Siti Badriah - Harapan Cinta Siti Badriah
3 years ago
03 Min 46 Sec
Eny Sagita - Ngangen
Eny Sagita - Ngangen Eny Sagita
1 year ago
05 Min 25 Sec
Tasya Rosmala Ft New Pallapa - Nyanyian Rindu   Live Music
Tasya Rosmala Ft New Pallapa - Nyanyian Rindu Live Music Global Musik Era Digital
15 hours ago
06 Min 14 Sec
Dj L0r0 Pikir Slow Remix Dj Acan
Dj L0r0 Pikir Slow Remix Dj Acan DJ ACAN
1 year ago
06 Min 30 Sec
Rembulan Malam - Woro Widowati - New Pallapa   Live Music
Rembulan Malam - Woro Widowati - New Pallapa Live Music PERDANA RECORD
3 days ago
05 Min 24 Sec
Happy Asmara - Sewates Kerjo
Happy Asmara - Sewates Kerjo Happy Asmara
1 year ago
03 Min 56 Sec
Nella Kharisma  - Tiada Yang Lain
Nella Kharisma - Tiada Yang Lain Nella Kharisma
1 year ago
05 Min 05 Sec
yWRq5qOyjrZ1K1bLjKNP0eKavFrcrPA7RN6wxWBD