Download Free Aku Cah Kerjo - Difarina Indra Feat Arneta Julia - Om Adella Videos and MP3 Song Full Album, Download Aku Cah Kerjo - Difarina Indra Feat Arneta Julia - Om Adella - Latest Songs. Download Aku Cah Kerjo , Download Download Difarina Indra Feat Arneta Julia

Uploader : Henny Adella
Duration : 07 Min 01 Sec
Views : 3M
Size : 8.85 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Description Aku Cah Kerjo - Difarina Indra Feat Arneta Julia - Om Adella



Bebasan nunggu mongso rendeng

Anggongku le ngenteni kowe

Wes ono sesasi genep dino iki


Mas yen pancen tresnoku iki

Mbok anggep ra ono gunane

Aku ra kuciwo lan aku ra loro


Dek lungaku ra keget cidro

Aku lagi pengen mikir kerjo

Tak jaluk kowe ojo keloro-loro


Dek tresnaku mung siji kowe

Langit b-mi kang dadi seksine

Yen neng ati ra ono wanito liyo


Kowe rasah sok mutusi, aku ra neng endi-endi

Aku lungo amung golek rejeki


Pangapurane awakku ra tau nyanding sliramu

Mergo tuntutan kerjoku nganti ora nduwe wektu

Wektu kanggo ngancani ugo ngeterke nyanyi

Kowe kudu ngerti lungaku golek rejeki


Dongakno lakuku ngayahi kewajibanku

Senajan abot kanggomu nanging kuatno atimu

Wes dadi kahanan aku lungo adoh paran

Ora bakal kelegan nyanding wedokan liyan


Dek lungaku ra keget cidro

Aku lagi pengen mikir kerjo

Tak jaluk kowe ojo keloro-loro


Dek tresnaku mung siji kowe

Langit b-mi kang dadi seksine

Yen neng ati ra ono wanito liyo


Ojo keloro-loro lungaku ra keget cidro

Opo meneh nganti mikir aku wes ora tresno

Yo mung kowe sing tansah ono neng njero dodo

Ra ono trensno liyo mergo aku tansah setio


Kudu percoyo tresnoku iki mung siji kowe

Wani sumpah mati neng ati ra ono liyane

Janjiku tak buktekke ora mung ono lambe

Tunggunen baliku bebrayan tekane sak lawase


Dek lungaku ra keget cidro

Aku lagi pengen mikir kerjo

Tak jaluk kowe ojo keloro-loro


Dek tresnaku mung siji kowe

Langit b-mi kang dadi seksine

Yen neng ati ra ono wanito liyo


Kowe rasah sok mutusi, aku ra neng endi-endi

Aku lungo amung golek rejeki


Anggonku ngabari yo mung lewat bbm-an

Kadang sinyal angel marai dadi penghalang

Neng yo kudu sabar, ora usah nggo nesunan

Mergo trenso kui mestina akeh pacoban


Sing tak jaluk kowe ojo nganti ilang roso

Senajan aku kerep gawe gelo lan kuciwo

Jembarno atimu sak jembare laut samudro

Kowe kudu ngerti yen aku iki cah kerjo


Mas yen pancen kuwi karepmu

Aku yo mung tansah biso nunggu

Tak kuatne atiku tanpo sliramu


Mas nadyan kowe lungo kerjo

Sing tak jalu kowe tetep setio

Ojo nganti kegudho wanito liyo


Sabaro aku yo mung cah kerjo


TAGS:
henny adella
yeni inka
versi latihan
trending
om adella
adella
Indonesia
difarina Indra
downloadlagu321.net
gudanglagu321.cc
Lusyana Jelita
cumi cumi audio

Related Content

Menunggu - Tasya Rosmala Ft Ageng Music   Live Music
Menunggu - Tasya Rosmala Ft Ageng Music Live Music Ageng Music Official
4 days ago
07 Min 40 Sec
Esa Risty - Lali Janjine   Live  Dino Minggu Sing Tak Tunggu
Esa Risty - Lali Janjine Live Dino Minggu Sing Tak Tunggu Music Interactive
3 days ago
06 Min 12 Sec
Tresno Waranggono - Shepin Misa
Tresno Waranggono - Shepin Misa Berkah Talenta
6 days ago
06 Min 15 Sec
Siti Badriah - Harapan Cinta
Siti Badriah - Harapan Cinta Siti Badriah
3 years ago
03 Min 46 Sec
Eny Sagita - Ngangen
Eny Sagita - Ngangen Eny Sagita
1 year ago
05 Min 25 Sec
Tasya Rosmala Ft New Pallapa - Nyanyian Rindu   Live Music
Tasya Rosmala Ft New Pallapa - Nyanyian Rindu Live Music Global Musik Era Digital
15 hours ago
06 Min 14 Sec
Dj L0r0 Pikir Slow Remix Dj Acan
Dj L0r0 Pikir Slow Remix Dj Acan DJ ACAN
1 year ago
06 Min 30 Sec
Rembulan Malam - Woro Widowati - New Pallapa   Live Music
Rembulan Malam - Woro Widowati - New Pallapa Live Music PERDANA RECORD
3 days ago
05 Min 24 Sec
Happy Asmara - Sewates Kerjo
Happy Asmara - Sewates Kerjo Happy Asmara
1 year ago
03 Min 56 Sec
Nella Kharisma  - Tiada Yang Lain
Nella Kharisma - Tiada Yang Lain Nella Kharisma
1 year ago
05 Min 05 Sec
eGI8jDWYJjlAfGOuVGToMDPIk8BHJChwuCeSTaRB