Download Free Kulonuwun - Yeni Inka - Om Adella Videos and MP3 Song Full Album, Download Kulonuwun - Yeni Inka - Om Adella - Latest Songs. Download Kulonuwun , Download Download Yeni Inka

Uploader : Henny Adella
Duration : 06 Min 05 Sec
Views : 304.7K
Size : 8.25 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Description Kulonuwun - Yeni Inka - Om Adella

kulonuwun, tekaku arep nakoni

iseh arep nglarani opo wes lali

abang getihe ati durung mari


maturnuwun, pun tau teko ning ati

meski akhire kowe mblenjani janji

wes cukup aku ra pingin mbaleni


pangapuro, aku sing milih lungo

ngranggeh angen-angen karo tresno anyarku

aku wes tenanan, kowe mung dolanan

mbiyen kowe tak sayang, saiki pantes dikenang


maturnuwun, pun tau teko ning ati

meski akhire kowe mblenjani janji

wes cukup aku ra pingin mbaleni


pangapuro, aku sing milih lungo

ngranggeh angen-angen karo tresno anyarku

aku wes tenanan, kowe mung dolanan

mbiyen kowe tak sayang, saiki pantes dikenang


pangapuro, aku sing milih lungo

ngranggeh angen-angen karo tresno anyarku

aku wes tenanan, kowe mung dolanan

mbiyen kowe tak sayang, saiki pantes dikenang

mbiyen kowe tak sayang, saiki pantes dikenang

mbiyen kowe tak sayang, saiki dadi kenangan


TAGS:
henny adella
yeni inka
versi latihan
trending
om adella
adella
Indonesia
difarina Indra
downloadlagu321.net
gudanglagu321.cc
Lusyana Jelita
cumi cumi audio
kulonuwun
kulonuwun yeni inka
yeni inka kulonuwun
kulonuwun adella
adella kulonuwun

Related Content

Yeni Inka - Apa Kabar Mantan    Aneka Safari  | Joox Original
Yeni Inka - Apa Kabar Mantan Aneka Safari | Joox Original Aneka Safari Records
3 days ago
04 Min 35 Sec
Eny Sagita - Tak Ikhlasno
Eny Sagita - Tak Ikhlasno Eny Sagita
1 year ago
04 Min 50 Sec
Jihan Audy - Seandainya
Jihan Audy - Seandainya Jihan Audy
1 year ago
03 Min 50 Sec
Syahiba Saufa - Gemantunge Roso
Syahiba Saufa - Gemantunge Roso Syahiba Saufa
1 year ago
06 Min 05 Sec
Vivi Artika - Budal Rabi
Vivi Artika - Budal Rabi Vivi Artika
1 year ago
04 Min 07 Sec
Bidadari Cinta - Duo Ageng  Indri X Sefti  Ft Ky Ageng Cak Met   Live Music
Bidadari Cinta - Duo Ageng Indri X Sefti Ft Ky Ageng Cak Met Live Music Ageng Music Official
6 days ago
06 Min 00 Sec
Hesty Klepek Klepek - Tua Tua Keladi
Hesty Klepek Klepek - Tua Tua Keladi Hesty Klepek Klepek
3 years ago
04 Min 02 Sec
Baby Sexyola - Hello Sayang
Baby Sexyola - Hello Sayang Baby Sexyola
3 years ago
03 Min 19 Sec
Citra Happy Lestari - Virus Cinta
Citra Happy Lestari - Virus Cinta Citra Happy Lestari
6 years ago
04 Min 08 Sec
2DxKOo4nvPzQqR75R86qsBie3GwSQfm3LW7UOnV9