Download Gratis Kulonuwun - Yeni Inka - Om Adella di Gudang Video dan Lagu MP3 Full Album, Download Kulonuwun - Yeni Inka - Om Adella - Lagu Terbaru. Download Kulonuwun , Download Download Yeni Inka

Uploader : Henny Adella
Duration : 06 Min 05 Sec
Views : 372.9K
Size : 8.25 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Deskripsi Kulonuwun - Yeni Inka - Om Adella

kulonuwun, tekaku arep nakoni

iseh arep nglarani opo wes lali

abang getihe ati durung mari


maturnuwun, pun tau teko ning ati

meski akhire kowe mblenjani janji

wes cukup aku ra pingin mbaleni


pangapuro, aku sing milih lungo

ngranggeh angen-angen karo tresno anyarku

aku wes tenanan, kowe mung dolanan

mbiyen kowe tak sayang, saiki pantes dikenang


maturnuwun, pun tau teko ning ati

meski akhire kowe mblenjani janji

wes cukup aku ra pingin mbaleni


pangapuro, aku sing milih lungo

ngranggeh angen-angen karo tresno anyarku

aku wes tenanan, kowe mung dolanan

mbiyen kowe tak sayang, saiki pantes dikenang


pangapuro, aku sing milih lungo

ngranggeh angen-angen karo tresno anyarku

aku wes tenanan, kowe mung dolanan

mbiyen kowe tak sayang, saiki pantes dikenang

mbiyen kowe tak sayang, saiki pantes dikenang

mbiyen kowe tak sayang, saiki dadi kenangan


TAGS:
henny adella
yeni inka
versi latihan
trending
om adella
adella
Indonesia
difarina Indra
downloadlagu321.net
gudanglagu321.cc
Lusyana Jelita
cumi cumi audio
kulonuwun
kulonuwun yeni inka
yeni inka kulonuwun
kulonuwun adella
adella kulonuwun

Konten Terkait

Lemah Teles - Difarina Indra - Om Adella
Lemah Teles - Difarina Indra - Om Adella Henny Adella
2 weeks ago
07 Min 30 Sec
Eny Sagita - Ngangen
Eny Sagita - Ngangen Eny Sagita
1 year ago
05 Min 25 Sec
Ratu Idola - Dibalas Dusta
Ratu Idola - Dibalas Dusta Ratu Idola
5 years ago
03 Min 44 Sec
Lintang Ati - Safira Inema
Lintang Ati - Safira Inema Safira Inema
1 year ago
05 Min 19 Sec
Rembulan Malam - Yeni Inka Ft. New Pallapa    Yi Production
Rembulan Malam - Yeni Inka Ft. New Pallapa Yi Production Yeni Inka Channel
1 day ago
05 Min 07 Sec
Bajol Ndanu Ft. Fira & Nabila - Loro Pikir   | Kentrung
Bajol Ndanu Ft. Fira & Nabila - Loro Pikir | Kentrung BAJOL NDANU MANAGEMENT
1 week ago
06 Min 24 Sec
Selvy Gokuji - Digigit Ular
Selvy Gokuji - Digigit Ular Selvy Gokuji
2 years ago
04 Min 01 Sec
2naga - Abang Bagi Duit
2naga - Abang Bagi Duit 2naga
6 years ago
04 Min 29 Sec
Denny Caknan - Ndas Gerih
Denny Caknan - Ndas Gerih DENNY CAKNAN
3 months ago
05 Min 09 Sec
uyK4Bp4cAG4ZDqJK6PlC7UZE8bcwX7qfHrUm8ueh