Download Sasya Arkhisna - Sak Ora-orane

Uploaded on: 09 Jan 2021

Download Gratis Sasya Arkhisna - Sak Ora-orane di Gudang Video dan Lagu MP3 Full Album, Download Sasya Arkhisna - Sak Ora-orane - Lagu Terbaru. Download Sasya Arkhisna , Download Download Sak Ora

Uploader : Adhigana Music
Duration : 05 Min 07 Sec
Views : 239.7K
Size : 7.45 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Deskripsi Sasya Arkhisna - Sak Ora-orane


Sak ora-orane pernah ono ning uripmu

Masio ra pernah mbok anggep ono

Sak ora-orane nate nyanding sliramu

Masio saiki wis disanding wong liyo


Saben bengi aku ora iso turu

Kelingan sliramu

Nalikane mbiyen kowe ninggal aku

Tanpo mergo, ra crito opo salahku

Saiki ning kono kepiye kabarmu?

Opo kelingan awakku?


Aku sing mbok gawe loro

Isih kroso, natu mbekas ning dodo

Sak ora-orane pernah ono ning uripmu

Masio ra pernah mbok anggep ono


Sak ora-orane nate nyanding sliramu

Masio saiki wis disanding wong liyo

Sak ora-orane pernah ono ning uripmu

Masio ra pernah mbok anggep ono


Sak ora-orane nate nyanding sliramu

Masio saiki wis disanding wong liyo

Sak ora-orane nate nyanding sliramu

Masio saiki wis disanding wong liyo


TAGS:
Adhigana
happy asmara
Denny Caknan
Happy
Pashati
aneka safari
milady record
dd star
aa jaya
maha laju
music
live music
dangdut
pop
pop dangdut
sasya arkhisna
esa risty
yeni inka
new palapa
adella
music interactiv

Konten Terkait

Lemah Teles - Difarina Indra - Om Adella
Lemah Teles - Difarina Indra - Om Adella Henny Adella
2 weeks ago
07 Min 30 Sec
Eny Sagita - Ngangen
Eny Sagita - Ngangen Eny Sagita
1 year ago
05 Min 25 Sec
Ratu Idola - Dibalas Dusta
Ratu Idola - Dibalas Dusta Ratu Idola
5 years ago
03 Min 44 Sec
Lintang Ati - Safira Inema
Lintang Ati - Safira Inema Safira Inema
1 year ago
05 Min 19 Sec
Rembulan Malam - Yeni Inka Ft. New Pallapa    Yi Production
Rembulan Malam - Yeni Inka Ft. New Pallapa Yi Production Yeni Inka Channel
1 day ago
05 Min 07 Sec
Bajol Ndanu Ft. Fira & Nabila - Loro Pikir   | Kentrung
Bajol Ndanu Ft. Fira & Nabila - Loro Pikir | Kentrung BAJOL NDANU MANAGEMENT
1 week ago
06 Min 24 Sec
Selvy Gokuji - Digigit Ular
Selvy Gokuji - Digigit Ular Selvy Gokuji
2 years ago
04 Min 01 Sec
2naga - Abang Bagi Duit
2naga - Abang Bagi Duit 2naga
6 years ago
04 Min 29 Sec
Denny Caknan - Ndas Gerih
Denny Caknan - Ndas Gerih DENNY CAKNAN
3 months ago
05 Min 09 Sec
1Pb0cAhqS5yMFzdTJx2RL6Yr2Oi90625f6H4WoYg