Download Free Happy Asmara - Ninggal Tatu Koplo Terbaru 2021, Indonesia Videos and MP3 Song Full Album, Download Happy Asmara - Ninggal Tatu Koplo Terbaru 2021, Indonesia - Latest Songs. Download Happy Asmara , Download Download Ninggal Tatu Koplo Terbaru 2021, Indonesia

Uploader : Langit Biru Record
Duration : 04 Min 58 Sec
Views : 13.6M
Size : 6.33 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Description Happy Asmara - Ninggal Tatu Koplo Terbaru 2021, Indonesia

Neng opo ra crito
Yen kowe wis ra tresno
Ning kowe malah lungo
Ninggal tatu neng ndhodho

Rasane ati iki koyo keno mowo
Bareng wis ngerti, neng mburiku kowe ngliyo

Janjine ngancani nganti tekaning pati
Ning nyatane janjimu kuwi mung kari janji
Panase geni ra koyo panase ati
Sak wise ngerti kowe neng aku ngapusi

Kowe tak sayang-sayang saiki malah ngilang
Tresnamu karo aku, kuwi mung kiasan
Kowe tak gadhang-gadhang, tegane gawe wirang
Anggonku labuh kowe, opo sih kurang?

Neng opo ra crito
Yen kowe wis ra tresno
Ning kowe malah lungo
Ninggal tatu neng ndhodho

Rasane ati iki koyo keno mowo
Bareng wis ngerti, neng mburiku kowe ngliyo

Janjine ngancani nganti tekaning pati
Ning nyatane janjimu kuwi mung kari janji
Panase geni ra koyo panasing ati
Sak wise ngerti kowe neng aku ngapusi

Kowe tak sayang-sayang saiki malah ngilang
Tresnamu karo aku, kuwi mung kiasan
Kowe tak gadhang-gadhang, tegane gawe wirang
Anggonku labuh kowe, opo sih kurang?


TAGS:
happy asmara
happy asmara apakah itu cinta
happy asmara full album
happy asmara denny caknan
happy asmara sambel terasi
happy asmara lungamu ninggal kenangan
happy asmara ninggal tatu
dangdut
indonesia
trending
dj remix
tik tok
musik
dangdut koplo
happy asmara terbaru 2021
happy asmara full album terbaru
dangdut koplo terbaru 2021
dangdut koplo 2021
koplo terbaru 2021
happy asmara full album 2021
dangdut koplo terbaru 2020 full bass

Related Content

Syahiba Saufa - Sun Akoni
Syahiba Saufa - Sun Akoni Syahiba Saufa
1 year ago
05 Min 03 Sec
Jihan Audy - Kasih
Jihan Audy - Kasih Jihan Audy
1 year ago
04 Min 59 Sec
Yuni R - Gmw Pulang
Yuni R - Gmw Pulang Yuni R
6 years ago
03 Min 52 Sec
Pendhoza - Demi Kowe
Pendhoza - Demi Kowe Pendhoza
2 years ago
04 Min 25 Sec
Nella Kharisma Feat. Gerry Mahesa - Cintaku Satu
Nella Kharisma Feat. Gerry Mahesa - Cintaku Satu Nella Kharisma Feat. Gerry Mahesa
1 year ago
04 Min 45 Sec
Happy Asmara - Ndasku Mumet Ndasmu Piye  Remix Version
Happy Asmara - Ndasku Mumet Ndasmu Piye Remix Version FORTUNA ENTERPRISE
9 months ago
04 Min 50 Sec
Nella Kharisma - Esem Lan Guyumu
Nella Kharisma - Esem Lan Guyumu Nella Kharisma
1 year ago
05 Min 11 Sec
Nella Kharisma - Kesikso Kangen
Nella Kharisma - Kesikso Kangen Nella Kharisma
1 year ago
06 Min 18 Sec
Siti Badriah - Sandiwaramu Luar Biasa Feat. Rph & Donall
Siti Badriah - Sandiwaramu Luar Biasa Feat. Rph & Donall Siti Badriah
1 year ago
03 Min 39 Sec
Agung Pradanta - Bantul Akeh Kenangan
Agung Pradanta - Bantul Akeh Kenangan Agung Pradanta
1 year ago
04 Min 26 Sec
oh9r7bg0qrpDbpTyFbjllLDWTJdZiTemlBorKLSK