Download Free Tasya Rosmala Ft Fendik Adella - Ati Dudu Wesi Live Music Videos and MP3 Song Full Album, Download Tasya Rosmala Ft Fendik Adella - Ati Dudu Wesi Live Music - Latest Songs. Download Tasya Rosmala Ft Fendik Adella , Download Download Ati Dudu Wesi Live Music

Uploader : Global Musik Era Digital
Duration : 04 Min 58 Sec
Views : 2.2M
Size : 6.33 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Description Tasya Rosmala Ft Fendik Adella - Ati Dudu Wesi Live Music


Ojo sak penakmu kowe ngelarani

Ojo sak gampangmu kowe ngobral janji

Nanging nyatane tresnomu kui ra tulus suci


Wes tak perjuangke seng mbok karepake

Ning nyatane tresno mok anggep ra ono

Aku iso lungo yen mbok sio sio

Timbang soyo loro


Ati iki dudu soko wesi

Sek raiso saben dino mok larani

Keloro loro neng njero dodo

Nambah perih neng ati


Ati iki dudu soko watu

Sek raiso mbendino mok gawe tatu

Tulung lereno timbang soyo ajur

Aku tak trimo mundur


Ojo sak penakmu kowe ngelarani

Ojo sak gampangmu kowe ngobral janji

Nanging nyatane tresnomu kui ra tulus suci


Wes tak perjuangke seng mbok karepake

Ning nyatane tresno mok anggep ra ono

Aku iso lungo yen mbok sio sio

Timbang soyo loro


Ati iki dudu soko wesi

Sek raiso saben dino mok larani

Keloro loro neng njero dodo

Nambah perih neng ati


Ati iki dudu soko watu

Sek raiso mbendino mok gawe tatu

Tulung lereno timbang soyo ajur

Aku tak trimo mundur


Tulung lereno timbang soyo ajur

Aku tak trimo mundur


TAGS:
ati dudu wesi
tasya rosmala
tasya rosmala ati dudu wesi
adella terbaru 2021
adella
adella terbaru
tasya rosmala ft adella
tasya rosmala terbaru
global musik
ati dudu wesi koplo
ati dudu wesi adella
tasya rosmala adella
tasya rosmala live
tasya rosmalla
ati dudu wesi karaoke
ati dudu wesi didi kempot
tasya rosmala 2021
ati dudu wesi cover
ati dudu wesi lirik

Related Content

Menunggu - Tasya Rosmala Ft Ageng Music   Live Music
Menunggu - Tasya Rosmala Ft Ageng Music Live Music Ageng Music Official
4 days ago
07 Min 40 Sec
Esa Risty - Lali Janjine   Live  Dino Minggu Sing Tak Tunggu
Esa Risty - Lali Janjine Live Dino Minggu Sing Tak Tunggu Music Interactive
3 days ago
06 Min 12 Sec
Tresno Waranggono - Shepin Misa
Tresno Waranggono - Shepin Misa Berkah Talenta
6 days ago
06 Min 15 Sec
Siti Badriah - Harapan Cinta
Siti Badriah - Harapan Cinta Siti Badriah
3 years ago
03 Min 46 Sec
Eny Sagita - Ngangen
Eny Sagita - Ngangen Eny Sagita
1 year ago
05 Min 25 Sec
Tasya Rosmala Ft New Pallapa - Nyanyian Rindu   Live Music
Tasya Rosmala Ft New Pallapa - Nyanyian Rindu Live Music Global Musik Era Digital
15 hours ago
06 Min 14 Sec
Dj L0r0 Pikir Slow Remix Dj Acan
Dj L0r0 Pikir Slow Remix Dj Acan DJ ACAN
1 year ago
06 Min 30 Sec
Rembulan Malam - Woro Widowati - New Pallapa   Live Music
Rembulan Malam - Woro Widowati - New Pallapa Live Music PERDANA RECORD
3 days ago
05 Min 24 Sec
Happy Asmara - Sewates Kerjo
Happy Asmara - Sewates Kerjo Happy Asmara
1 year ago
03 Min 56 Sec
Nella Kharisma  - Tiada Yang Lain
Nella Kharisma - Tiada Yang Lain Nella Kharisma
1 year ago
05 Min 05 Sec
LkV0PBVd9UJgBn7EyNnptCnV9XSac5kzjInQLjTF