Download Free Lintang Sewengi - Yeni Inka Yi Production Videos and MP3 Song Full Album, Download Lintang Sewengi - Yeni Inka Yi Production - Latest Songs. Download Lintang Sewengi , Download Download Yeni Inka Yi Production

Uploader : Yeni Inka Channel
Duration : 05 Min 08 Sec
Views : 1M
Size : 7.55 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Description Lintang Sewengi - Yeni Inka Yi Production


Yen ono salah neng uripku

Kulo nyuwun pangapuramu

Aku sih pengen lanjut

Senajan wis kebacut

Tak akoni aku sing luput


Udan udanno sing gedi

Klintirno eluhku iki

Gowono mili, ojo mbok go bali

Salahku sing wingi uwis tak getuni


Bubar ora tak baleni

Remok redam ati iki

Koyo ngene wong kelangan

Rasane ora karuan

Mergo salah dalan


Lintang sewengi, cukup sewengi iki

Rabakal tak nduweni, mung ngeridu ati

Tresno mung sak kedep moto

Kowe teko amung dadi godo


Gebyar netramu, mung pandelengan semu

Ngluluhke atiku, ninggal tatu jeru

Aku lan kowe cukup, cukup sewengi wae


Bubar ora tak baleni, remok redam ati iki

Koyo ngene wong kelangan, rasane ora karuan

Mergo salah dalan


Lintang sewengi, cukup sewengi iki

Rabakal tak nduweni, mung ngeridu ati

Tresno mung sak kedep moto

Kowe teko amung dadi godo


Gebyar netramu, mung pandelengan semu

Ngluluhke atiku, ninggal tatu jeru

Aku lan kowe cukup, cukup sewengi wae

Aku lan kowe cukup, cukup sewengi wae


TAGS:
yeni inka
lintang sewengi
yeni inka terbaru
viral
full album

Related Content

Yeni Inka - Apa Kabar Mantan    Aneka Safari  | Joox Original
Yeni Inka - Apa Kabar Mantan Aneka Safari | Joox Original Aneka Safari Records
3 days ago
04 Min 35 Sec
Eny Sagita - Tak Ikhlasno
Eny Sagita - Tak Ikhlasno Eny Sagita
1 year ago
04 Min 50 Sec
Jihan Audy - Seandainya
Jihan Audy - Seandainya Jihan Audy
1 year ago
03 Min 50 Sec
Syahiba Saufa - Gemantunge Roso
Syahiba Saufa - Gemantunge Roso Syahiba Saufa
1 year ago
06 Min 05 Sec
Vivi Artika - Budal Rabi
Vivi Artika - Budal Rabi Vivi Artika
1 year ago
04 Min 07 Sec
Bidadari Cinta - Duo Ageng  Indri X Sefti  Ft Ky Ageng Cak Met   Live Music
Bidadari Cinta - Duo Ageng Indri X Sefti Ft Ky Ageng Cak Met Live Music Ageng Music Official
6 days ago
06 Min 00 Sec
Hesty Klepek Klepek - Tua Tua Keladi
Hesty Klepek Klepek - Tua Tua Keladi Hesty Klepek Klepek
3 years ago
04 Min 02 Sec
Baby Sexyola - Hello Sayang
Baby Sexyola - Hello Sayang Baby Sexyola
3 years ago
03 Min 19 Sec
Citra Happy Lestari - Virus Cinta
Citra Happy Lestari - Virus Cinta Citra Happy Lestari
6 years ago
04 Min 08 Sec
rajaKysZcUfreOdVCABTdAn0TaladrcRmGU0QmzG