Download Free Cidro 2 - Indri Novita Duo Ageng Ft Ageng Music Live Music Videos and MP3 Song Full Album, Download Cidro 2 - Indri Novita Duo Ageng Ft Ageng Music Live Music - Latest Songs. Download Cidro 2 , Download Download Indri Novita Duo Ageng Ft Ageng Music Live Music

Uploader : Ageng Music Official
Duration : 04 Min 55 Sec
Views : 758.6K
Size : 6.3 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Description Cidro 2 - Indri Novita Duo Ageng Ft Ageng Music Live Music



Durung nganti garing catu sing ning atiku

Tego tegone sliramu nambahi loro bathinku


Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto

Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro


Panas panase serngenge kuwi

Kang nguliti awak iki

Nanging isih panas rasaning ati

Nyawang kedadean iki


Lungo awakku sing kudu lungo

Timbang batinku leloro loro

Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu


Lilo awakku iki wes lilo

Senajan loro neng jero dodo

Yen pancene uwis nasibku

Kudu pisahan karo awakmu


Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto

Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro


Panas panase serngenge kuwi

Kang nguliti awak iki

Nanging isih panas rasaning ati

Nyawang kedadean iki


Lungo awakku sing kudu lungo

Timbang batinku keloro loro

Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu


Lilo awakku iki wes lilo

Senajan loro neng jero dodo

Yen pancene uwis nasibku

Kudu pisahan karo awakmu

Yen pancene uwis nasibku

Kudu pisahan karo awakmu


TAGS:
cidro 2
indri novita
duo ageng
due ageng cidro 2
ageng music
cidro 2 koplo
cidro 2 lirik
cidro 2 cover
ojo nguber welase karaoke
ageng musik
duo ageng ngelabur langit
lagu cidro 2
ki ageng musik
ageng musik terbaru
ageng music official
ageng music terbaru
cidro 2 dangdut koplo
cidro 2 new pallapa
Lungo Awakku Sing Kudu Lungo

Related Content

Yeni Inka - Apa Kabar Mantan    Aneka Safari  | Joox Original
Yeni Inka - Apa Kabar Mantan Aneka Safari | Joox Original Aneka Safari Records
3 days ago
04 Min 35 Sec
Eny Sagita - Tak Ikhlasno
Eny Sagita - Tak Ikhlasno Eny Sagita
1 year ago
04 Min 50 Sec
Jihan Audy - Seandainya
Jihan Audy - Seandainya Jihan Audy
1 year ago
03 Min 50 Sec
Syahiba Saufa - Gemantunge Roso
Syahiba Saufa - Gemantunge Roso Syahiba Saufa
1 year ago
06 Min 05 Sec
Vivi Artika - Budal Rabi
Vivi Artika - Budal Rabi Vivi Artika
1 year ago
04 Min 07 Sec
Bidadari Cinta - Duo Ageng  Indri X Sefti  Ft Ky Ageng Cak Met   Live Music
Bidadari Cinta - Duo Ageng Indri X Sefti Ft Ky Ageng Cak Met Live Music Ageng Music Official
6 days ago
06 Min 00 Sec
Hesty Klepek Klepek - Tua Tua Keladi
Hesty Klepek Klepek - Tua Tua Keladi Hesty Klepek Klepek
3 years ago
04 Min 02 Sec
Baby Sexyola - Hello Sayang
Baby Sexyola - Hello Sayang Baby Sexyola
3 years ago
03 Min 19 Sec
Citra Happy Lestari - Virus Cinta
Citra Happy Lestari - Virus Cinta Citra Happy Lestari
6 years ago
04 Min 08 Sec
kkzGukYIDEnRJjzBRGs7JQIihjrX8Opeq44NtOsV