Download Free Cidro 2 - Indri Novita Duo Ageng Ft Ageng Music Live Music Videos and MP3 Song Full Album, Download Cidro 2 - Indri Novita Duo Ageng Ft Ageng Music Live Music - Latest Songs. Download Cidro 2 , Download Download Indri Novita Duo Ageng Ft Ageng Music Live Music

Uploader : Ageng Music Official
Duration : 04 Min 55 Sec
Views : 862.7K
Size : 6.3 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Description Cidro 2 - Indri Novita Duo Ageng Ft Ageng Music Live Music



Durung nganti garing catu sing ning atiku

Tego tegone sliramu nambahi loro bathinku


Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto

Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro


Panas panase serngenge kuwi

Kang nguliti awak iki

Nanging isih panas rasaning ati

Nyawang kedadean iki


Lungo awakku sing kudu lungo

Timbang batinku leloro loro

Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu


Lilo awakku iki wes lilo

Senajan loro neng jero dodo

Yen pancene uwis nasibku

Kudu pisahan karo awakmu


Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto

Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro


Panas panase serngenge kuwi

Kang nguliti awak iki

Nanging isih panas rasaning ati

Nyawang kedadean iki


Lungo awakku sing kudu lungo

Timbang batinku keloro loro

Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu


Lilo awakku iki wes lilo

Senajan loro neng jero dodo

Yen pancene uwis nasibku

Kudu pisahan karo awakmu

Yen pancene uwis nasibku

Kudu pisahan karo awakmu


TAGS:
cidro 2
indri novita
duo ageng
due ageng cidro 2
ageng music
cidro 2 koplo
cidro 2 lirik
cidro 2 cover
ojo nguber welase karaoke
ageng musik
duo ageng ngelabur langit
lagu cidro 2
ki ageng musik
ageng musik terbaru
ageng music official
ageng music terbaru
cidro 2 dangdut koplo
cidro 2 new pallapa
Lungo Awakku Sing Kudu Lungo

Related Content

Menunggu - Tasya Rosmala Ft Ageng Music   Live Music
Menunggu - Tasya Rosmala Ft Ageng Music Live Music Ageng Music Official
4 days ago
07 Min 40 Sec
Esa Risty - Lali Janjine   Live  Dino Minggu Sing Tak Tunggu
Esa Risty - Lali Janjine Live Dino Minggu Sing Tak Tunggu Music Interactive
3 days ago
06 Min 12 Sec
Tresno Waranggono - Shepin Misa
Tresno Waranggono - Shepin Misa Berkah Talenta
6 days ago
06 Min 15 Sec
Siti Badriah - Harapan Cinta
Siti Badriah - Harapan Cinta Siti Badriah
3 years ago
03 Min 46 Sec
Eny Sagita - Ngangen
Eny Sagita - Ngangen Eny Sagita
1 year ago
05 Min 25 Sec
Tasya Rosmala Ft New Pallapa - Nyanyian Rindu   Live Music
Tasya Rosmala Ft New Pallapa - Nyanyian Rindu Live Music Global Musik Era Digital
15 hours ago
06 Min 14 Sec
Dj L0r0 Pikir Slow Remix Dj Acan
Dj L0r0 Pikir Slow Remix Dj Acan DJ ACAN
1 year ago
06 Min 30 Sec
Rembulan Malam - Woro Widowati - New Pallapa   Live Music
Rembulan Malam - Woro Widowati - New Pallapa Live Music PERDANA RECORD
3 days ago
05 Min 24 Sec
Happy Asmara - Sewates Kerjo
Happy Asmara - Sewates Kerjo Happy Asmara
1 year ago
03 Min 56 Sec
Nella Kharisma  - Tiada Yang Lain
Nella Kharisma - Tiada Yang Lain Nella Kharisma
1 year ago
05 Min 05 Sec
eIHIpz7d7kW8NcyrnSdAl29JOA8N56nkUmnfcr9l